diumenge, 24 d’abril del 2011

Desconnexió de setmana santa

Aquests dies de setmana santa he fugit de la ciutat cap al Pirineu lleidatà per desconnectar de la rutina, connectar amb la natura, descansar, fer muntanya, fer el dropo i, sobretot, castigar el rellotge. I què bé que senta....
Fins i tot, segons com, i si la compenetració i sintonia amb l'entorn i amb un mateix acompanya i arriba a nivells de grau avançat, un pot arribar a emocionar-se del tot i, per estranyes raons metafísiques no escrites enlloc, aconseguir desenvolupar raríssimes ganes i anòmales necessitats de practicar algun tipus d'esport (curiosament hom s'acostuma a decantar per l'atletisme i la pràctica ha de ser incomprensiblement ben de matí per acabar d'arrodonir el calvari). La segregació d'endorfines acompanyada de la combustió en paral.lel d'una bona tanda de toxines, es coneix que puja al cap de tal manera que ens fa, de vegades, desvariejar provocant així en l'ésser humà un certa al.lucinosi que desemboca en la persona amb conductes d'autoengany estranyíssimes com ara la de prometre'ns continuar el mateix calendari esportiu i pautes de salut diàries a partir d'ara i durant tot l'any un cop tornem a casa. Això no deixa de provocar en l'indivídu altes cotes de frustració un cop s'aterra de nou a la vida real. Això sí, haurem gaudit d'uns dies de benestar, tranquilitat i boníssims embotits del Pallars, que l'ànima, almenys jo, l'he d'anar alimentant d'alguna cosa més que de pau interior. I sobretot amb aquests tutes! ....Om...

3 comentaris:

  1. Joan
    molt bona, jajaja..om...om..om!!!
    Un desconecta una estona i ja creu que ha descobert el paradis...i no, la tornada a la realitat es com una patada al cul o un bon clatellot.
    Vida sana??, si...pero no ens passem, eh!!!!.
    Que ja prou estres que tenim de normal com per a sobre volguer sobrecargar-nos fen "atletisma"...tu fes cançons, que es le que saps, i las comparteixes amb naltros...
    Segur que tots serem mes feliços.

    Petonets, sempre i bona tornada

    ResponElimina
  2. Bon dia, Joan, aquí tens una altra seguidora (anem sumant, he, he...)! :)
    M'ha agradat molt aquesta entrada. De fet, a mi per Nadal em va passar quelcom semblant. Sóc de Mallorca, i vaig anar a passar uns dies a Menorca. A l'hivern és tan diferent, tan tranquil·la... Quan va arribar l'hora, no me'n volia anar!!
    I pel que fa a la pràctica esportiva, em decanto més per la bicicleta. Últimament m'agrada anar a pedalejar pel camp, m'encanta la sensació d'evasió que em produeix.
    Dit això, i donant suport a la petició de la Marta, aprofita tot el que visquis per fer cançons noves perquè les puguem escoltar i gaudir!

    Salut i que vagi molt bé!

    ResponElimina
  3. bon dia Joan! se'm fa estrant imaginar un home elegant com tu vestit amb xandall i corrent per la muntanya... ens veiem dijous a girona, feliç dia de pasqua!

    ResponElimina